Time to shine

Horloges SOLID

Van harte gefeliciteerd met dit elegante horloge uit de ENERGETIX SOLID-serie met een hoogwaardige Milanese band. Een POWER-magneet van 0,18 Tesla met een koperen kap is geïntegreerd. Door de speciale constructie heeft de magneetkracht geen invloed op de werking van het analoge merk quartz uurwerk.

210517_Bilder-Preislistendetails_dg14

Dit zou HET je waard moeten zijn
Het horloge is spatwaterdicht (3ATM). Intensiever contact met water moet worden vermeden. In het bereik tussen 0° en +40° Celsius loopt het horloge met de hoogste precisie. Sterke temperatuurschommelingen moeten worden vermeden, evenals stompen en stoten, en laten vallen op een harde ondergrond. Zorg ervoor dat het horloge niet in direct contact komt met andere magneten.

Veel plezier ERMEE – gegarandeerd

Het horloge valt onder de wettelijke garantie. Schade door gebruik, breuk van het glas en de batterij zijn uitgesloten. Als de batterij leeg is, moet deze zo snel mogelijk worden vervangen door gekwalificeerd personeel. De batterij moet op de juiste manier worden weggegooid. Het horloge bevat hoogwaardige elektronische componenten en moet daarom ook op de juiste manier worden weggegooid.

Batterijtype: #SR621SW (Citizen)

WEEE REG.-nr. DE19287744

Door het verwijderen van de stop op de kroon wordt het uurwerk geactiveerd.

Bild 3-Uhren-SOLID-copyright-ENERGETIX

Verschuif het sluitelement om eenvoudig de lengte van de armband te variëren.

Bild 2-Uhren-SOLID-copyright-ENERGETIX
Bild 1-Uhren-SOLID-copyright-ENERGETIX